A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Відкритий чемпіонат Європи з пара плавання. День 1. Вечірня сесія.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 21 квітня 2024 року о 19:30

Національна збірна команда України з плавання серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями зору та розумового і фізичного розвитку бере участь у змаганнях чемпіонату Європи з плавання, які з 21 до 27 квітня 2024 року проходять у м. Фуншал, що на острові Мадейра(Португалія). 

Відкритий чемпіонат Європи з паралімпійського плавання зібрав 435 спортсменів з 50 країн світу. Це вже треті змагання з паралімпійського плавання у Мадейрі, що проходять в Funchal Olympic Pools Complex.

 Україну на цьому важливому міжнародному спортивному форумі представляє 45 спортсменів: 27 - з ураженнями опорно-рухового апарату, 16 з порушеннями зору та 2 - з порушеннями розумового і фізичного розвитку. Цей чемпіонат стане найважливішим етапом у здобутті ліцензій на Паралімпіаду-2024. Побажаємо перемоги Україні та вболіваємо за команду разом наживо з телеканалом Equalympic і Національним комітетом спорту інвалідів України - офіційними мовниками цих змагань в Україні. Не забуваймо, що канал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com. #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #ПараПлавання #ParaSwimming #Madeira2024 #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок